VUOKRA-

JOHTAMINEN

Myynnin

johtaminen ja kasvattaminen tulostakuulla.

Kaipaatko myynnin vetäjää joka selkeyttää kaaoksen ja saa ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen?

Kuka ?

Panu Anttila.

"Intohimoni on nähdä yrityksen tilanne, aukaista solmut ja saada myyntiluvut kasvamaan. "Streetwise"-kokemukseni B2B-yritysten myynnistä auttaa näkemään mikä toiminnassa on kunnossa ja mikä rempallaan.  Ajatukseni on, että järkevä myyntityö on mielekästä ja hauskaa, sekä tuottaa tulosta."

  • Black LinkedIn Icon
Mitä saat ?

Uudet, pysyvät toimintatavat.

Myynnin osa-alueet laitetaan kuntoon prioriteettijärjestyksessä yksi kerrallaan. Suunnittelu ja toteutus tehdään yhdessä teidän työntekijöiden kanssa. Tällä tavalla toimintamuutokset saadaan iskostettua pysyviksi tavoiksi toimia ja myydä. Työkaluina käytetään järkeä sekä CRM- ja/tai projektinhallintajärjestelmiä. Kokemus PipeDrive, HubSpot, Agile, Bitrix24 ja SalesForce crm-järjestelmistä. Tarpeen mukaan hyödynnetään myynnin ja markkinoinnin automaatiota.

Kuinka ?

1-2 päivää / viikko.

Tämä on pienen yrityksen keino nostaa myynti kilpailuvaltiksi, uudelle ja ammattimaiselle tasolle. Kustannustehokas ja joustava vaihtoehto, kun haetaan lisää myyntiä ja vauhtia.

4 päivää / viikko.

Hyvä ratkaisu, jos yrityksen markkinassa tai henkilöstössä on tapahtunut yllättävä muutos ja asioihin on tartuttava reippaasti ja heti. Rauhoitetaan peli, tunnistetaan muutostarpeet ja lähdetään järjestelmällisesti rakentamaan myyntiä kohti parempaa kassavirtaa.

2D_KANSI_5_KOHDAN_OPAS_–_kopio.PNG

YRITTÄJÄN OPAS TEHOKKAASEEN

B2B MYYNNIN JOHTAMISEEN

Opi 5 selkeää ja yksinkertaista keinoa kohti ammattimaista myyntitoimintaa. Johda paremmin omaa ja muiden myyntipanosta,

ja potkaise liikevaihtoon nousuun.